diensten
image

we doen van alles en nog wat

Codevy specialiseert zich -uiteindelijk- in één ding: het schrijven van de beste code die je je voor kan stellen. Zodat je applicatie sneller loopt, en stabieler. Beter uitbreidbaar is, en overdraagbaar. Ook over een paar jaar nog. Geen pondje meer, maar een snufje beter.

 

Tegelijk bieden we samen met onze zusterbedrijven ook het complete plaatje. Van een eerste workshop om uit te werken wat er nu eigenlijk geprogrammeerd moet worden (bij shiny.digital) tot extreem snelle hostingoplossingen (bij scalia.io) om al dat moois in de lucht te houden: we hebben het allemaal.

image

Team Services

Heb je een development team nodig om een applicatie te maken of voor  uitbreidingen op je bestaande applicatie? Wij hebben zelf sturende teams die software van hoge kwaliteit afleveren - en altijd binnen de deadline. We werken samen met jouw product owner om optimale business value te leveren.

Product Development

Heb je een druk bezochte website met een ingewikkelde beheeromgeving, of een complexe administratieve toepassing? Wij zijn expert in het bouwen en onderhouden van complexe webapplicaties voor allerlei toepassingen.
Maar er is meer dan alleen het bouwen zelf. We praten mee vanaf het eerste begin van het project, en praten -als jij dat wilt- mee over architectuurbeslissingen of oplossingsstrategieën.

image

image

Consultancy

We hebben ruime kennis van verschillende architectuurtypes, en ervaring met uiteenlopende framework omgevingen. Daarnaast specialiseren we ons in het ondersteunen van connecties tussen verschillende applicaties. Dus wanneer u een review nodig heeft of een second opinion helpen we u graag - ook wanneer dit niet direct tot nieuwbouw of uitbouw leidt.

Symfony FTW

We bouwen graag webapplicaties gebaseerd op het Symfony framework - een framework waar we super enthousiast van worden. We dragen dan ook graag ons steentje bij om Symfony succesvol te houden; onder andere door het organiseren van gratis kennissessies op ons kantoor. Neem even contact op als je hierover meer wilt weten, of volg ons op social media voor de aankondigingen.

 

image