expertises

hier hebben we verstand van

Bij codevy willen we altijd nieuwe dingen leren. Dus heb je een draak die maar niet zindelijk wilt worden, dan helpen we je graag. Want dat kunnen wij ook nog niet. Op een wat praktischer niveau specialiseren we ons wel op een aantal gebieden. Zo doen we vaak dingen met narrowcasting om bijvoorbeeld schermen in een restaurant aan te sturen. Ook IoT projecten vinden we leuk, maar dan specifiek voor de b2b markt: Industrial IoT.

Narrowcasting

Narrowcasting is een techniek die voornamelijk veel gebruikt wordt om monitoren aan te sturen op retail locaties - denk bijvoorbeeld aan de aanbieding van de week, het laatste nieuws, of promo videos.

De narrowcasting systemen die wij bouwen zijn gebaseerd op lichte, stabiele 'kleine' computers op locatie, die de monitoren aansturen. Op afstand kun je makkelijk aanpassen wat de schermen precies tonen. We pushen met de nieuwste technieken je mooie slide shows en video's naar het scherm.

Symfony

Symfony is een high performance PHP framework. We gebruiken het graag om onze producten op te baseren, met grote voordelen: betrouwbaarheid, herbruikbaarheid, schaalbaarheid, en andere zaken waar onze developers superblij van worden.

Maar niet alleen onze developers. Ook onze klanten waarderen wat we kunnen doen met Symfony 4, juist vanwege deze voordelen.


Industrial IoT

Internet of Things is een hip ding, dat je vast kent van allerlei sensoren in en om het huis. Maar ook in de wereld van fabrieken en machines kent IoT toepassingen. Zo werken we aan systemen die wereldwijd voorraden van vending machines monitoren.

Ook bier kent geen geheimen voor ons: we werken aan camerasystemen die het bierniveau in professionale tanks controleren. Dankzij AI leert dit systeem zichzelf en wordt steeds beter.

Complexe webprojecten

Natuurlijk mag je ons bellen voor een normale website (zoals deze). We doen het graag. Maar om eerlijk te zijn worden we pas écht wakker als het een beetje veeleisend is.

Complexe situaties. Hoge gebruikseisen. Meervoudige gebruiksgroepen. Het maakt ons niet uit, als het maar geavanceerd is.

Wat je altijd mag verwachten:

Performance

We zijn goed in performance. Zo goed, dat we een eigen webhost hebben opgericht - scalia.io - die helemaal gek gaat op performance. Onze eigen projecten bouwen we vanzelfsprekend ook op ons eigen platform. Dus je kunt erop vertrouwen dat wat je ook bij ons bouwt snel, stabiel en schaalbaar is opgezet.

Security

Als er iets is dat je niet wilt, is het dat een script kiddie binnen twee dagen je nieuwe website plat legt. Vandaar dat we al onze projecten -al vanaf de architectuurfase- bouwen met security als een speerpunt. Ook voor security audits en analyses volgens OWAPS standaarden ben je bij ons aan het juiste adres.