over ons

wij zijn echt een supertoffe developerclub

Bij Codevy werken de beste developers aan  vernieuwende projecten, met extra passie voor narrowcasting, industrial iot en complexe webprojecten.

Dit doen we niet alleen, maar met onze zusterbedrijven Scalia.io -voor schaalbare hosting- en Shiny.digital - voor digital product design. Samen hebben we de expertise in huis om de meest complexe digitale producten te ontwerpen, te produceren, en draaiend te houden.

Als bedrijf zijn we gevestigd in een fantastisch kasteel met landgoed bij Nieuwegein. Centraal gelegen dus, in een prachtige omgeving. In een open sfeer met collega's die houden van een geintje.

Tegelijk zijn we stuk voor stuk vakmensen, en weten we echt wel waar we het over hebben. Daarnaast zijn we extreem fanatiek als het om je diensten gaat. We werken harder. We zijn beter. We willen je vertrouwen winnen en behouden zodat je echt nooit meer wilt vertrekken. Dat is ons doel.


image

Sebastiaan Alberts

CEO van de Golden Value Group

Een echte inspirator die van aanpakken weet. Denkt graag mee met de klant. Met zijn ervaring in de media en software wereld een top persoon om mee te sparren. Sebastiaan ontvang je graag op ons mooie kasteel voor een rondleiding en een goed gesprek.

 

image

Matthijs van Rietschoten

Manager Software Development

Matthijs heeft een passie om samen met de klant te kijken naar de beste oplossingen. Gebaseerd op kwaliteit, maar je Time To Market neemt hij mee. Wanneer het goed gaat met de klant gaat het ook goed met Codevy.


image

Dennis Alberts

Technisch Consultant

Creatief meedenken is wat Dennis het liefst doet. Kom maar op met alle problemen en uitdagingen want Dennis denk constructief, maar ook out-of-the-box mee. Hij komt graag bij je langs, desnoods met product designer of developer om meteen stappen te kunnen maken.

image

Reems Alberts

CFO

Als accountmanager actief naast zijn CFO taken. Kan door zijn vele jaren ervaring over veel onderwerpen mee praten.

Hij neemt klanten graag mee met zijn berekening over kosten besparingen door onze kwalitatief goede software oplossingen.